Rozkład lekcji i przerw prezentuje się następująco:

1.       8:00 – 8:45 (przerwa: 10 min.)
2.       8:55 – 9:40 (przerwa: 10 min.)
3.       9:50 – 10:35 (przerwa: 15 min.)
4.       10:50 – 11:35 (przerwa: 10 min.)
5.       11:45 – 12:30 (przerwa: 10 min.)
6.       12:40 – 13:25 (przerwa: 10 min.)
7.       13:35 – 14:20 (przerwa: 10 min.)
8.       14:30 – 15:15 (przerwa: 0 min.)
9.       15:15 – 16:00